Vakmanschap

Een sterk staaltje vakmanschap

“Elke realisatie van Vossaert is een weerspiegeling van de wensen van onze klanten.”Vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn onze drive. Voor minder gaan we niet. We kunnen deze kernwaarden enerzijds garanderen dankzij onze jarenlange ervaring en anderzijds door uitsluitend te werken met hoogstaande materialen. Denk maar aan het kwalitatieve marmer en massief hout, die moeiteloos de tijd trotseren. Met onze ruime keuze materialen bieden we aan elke klant de geknipte oplossing. Wat u ook zoekt, wij zorgen ervoor. Ook wat elektrische toestellen betreft, gaan we met merken zoals Atag, Miele, Novy, Gaggenau, Bosch, Siemens, Bora, ... enkel voor het beste. Ondanks ons grote aanbod wijken we echter nooit af van de vooropgestelde kwaliteit.

Om onze klanten het gedroomde eindresultaat te bezorgen binnen de afgesproken termijn, hanteren we een heel eigen werkwijze waarbij onze vakkundige begeleiding en coördinatie centraal staan.

Alles begint met een goed idee

Van bij het begin is ons gespecialiseerd team heel betrokken. Na een persoonlijk gesprek, waarin we u begeleiden met plezier en kennis van zaken, gaan onze interieurexperts aan de slag. Ze meten alles nauwkeurig op, verfijnen uw wensen en zoeken de geschikte materialen en kleuren uit om uw dromen en ideeën om te zetten in tastbare realiteit. Hierbij respecteren we van bij het begin uw vooropgestelde budget en een correcte timing.

Een gedetailleerd plan

Op basis van uw wensen zoeken onze deskundige interieurexperts en ons verkoopsteam naar de ideale oplossing voor uw woon- of werkruimte. Zodra u akkoord bent met hun ontwerp, komt ons team technische experts in beeld. Zij bezorgen onze tekenaar alle details en berekeningen om het technisch plan op te maken. De basis van uw gloednieuwe interieur.

Productie en plaatsing

De vakkennis van onze gedreven meubelmakers en architecten gecombineerd met een up-to-date machinepark stelt ons perfect in staat om een stijlvol product af te leveren dat volledig voldoet aan uw wensen. Onze plaatsingsploegen leggen de laatste hand aan elk ontwerp en zorgen ervoor dat de installatie zorgvuldig, vlot en binnen de afgesproken termijn verloopt. Kortom: dat het plaatje klopt, tot in de puntjes.

Vakmanschap
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info