Maatwerk in functionaliteit, esthetiek en kwaliteit

Al te vaak zien we in verschillende reclameboodschappen het woord "maatwerk" foutief gebruikt worden. Bij echt maatwerk vertrekt de ontwerper van een blanco blad en wordt de kast of het meubelgeheel geconcipieerd op basis van het wensenpakket van de klant. Daarbij zal de maatwerker steeds, in het kader van de technische mogelijkheid, de beste mix opzoeken tussen esthetiek en functionaliteit.

Met maatwerk bedoelen wij een onbeperkte waaier aan materialen en de mogelijkheid alle kasten naar wens in te delen. Afmetingen worden niet opgelegd maar vrij gehanteerd naar de wens van de klant. Een schuine opbergkast onder een trap, een grillig livingmeubel, een minimalistische badkamer, een drukke speelkamer, een stijlvol bureau, een tijdloze keuken, een sfeervolle slaapkamer en dergelijke meer; in al deze ruimtes kunnen wij voldoen aan uw specifieke eisen qua vormgeving, uitstraling en indeling.

Alle materialen

Ook wat materialen betreft, heeft u bij Vossaert een oneindig aanbod. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat een uitgebreide waaier aan materialen te kunnen verwerken en aan te bieden. In onze toonzalen treft u zowel laminaat als fineer, massief hout, lakwerk, MDF om te schilderen, folie-ommantelde deuren, werkbladen uit corian, massieve lamellen, graniet, blauwe hardsteen, marmer en roestvrij staal aan. Ondanks de uitgebreide keuze wordt er nooit afgeweken van de vooropgestelde kwaliteit. De aankoopdienst volgt een zeer strenge politiek en kan daardoor in de toekomst een verdere garantie van de gebruikte grondstoffen verzekeren.

Inbouwapparaten van topkwaliteit

Bij de keuze van uw elektrische toestellen maken wij u wegwijs tussen verschillende topmerken met een uitstekende dienst-na-verkoop. Enkele voorbeelden; Atag, Miele, Novy, Franke, Smeg, Siemens, Pelgrim en andere.

Bijstand nutsvoorziening

Een volledig team zorgt ervoor dat het ontwerp omgezet wordt tot een geslaagd eindresultaat. Dit impliceert een deskundige opmeting en studie van de in te richten ruimte. Eveneens ontvangt u van deze dienst kosteloos alle plannen om eventuele nutsvoorzieningen (elektriciteit, loodwerk, verwarming, luchtafvoer enz…) aan te passen.

Diverse prijsklasses

Dankzij ondermeer onze diversiteit aan materialen en onze professionele aanpak kunnen wij oplossingen bieden voor elk budget. Door de ontwikkeling van een semi-gestandaardiseerd meubelprogramma, Furnifox,  kan u ook met een eerder beperkt budget bij ons terecht.

Flexibele leveringstermijn

Aangezien de firma Vossaert beschikt over twee ultramoderne productielijnen, zeven plaatsingsploegen en een uiterst zorgvuldige planning, zijn wij in staat korte leveringstermijnen aan te houden. Gedurende het ganse proces wordt de klant op de hoogte gehouden.

Dienst na verkoop

Voor eventuele herstellingen van uw meubilair na jarenlang gebruik, garandeert de firma Vossaert een correcte service. Ook een aanpassing of een aanvulling van uw kasten - zelfs na vele jaren - vormt geen probleem!