Contact

Met enthousiasme maken wij kennis met uw interieurwensen. Wij ontvangen u graag in onze toonzalen te Oudenaarde en Knokke of brengen u een bezoek om uw specifieke eisen aangaande uw werk- of woonsfeer beter te begrijpen. De dynamische bedrijfsleiders vormen een team met hun binnenhuisarchitecten, dienst prijsberekening en technische dienst om u vrijblijvend een plan met offerte te verzekeren. Vraag naar referenties en u merkt het wel, Vossaert is een creatief bedrijf dat uw leef- of werkruimte naar maat inricht. Ook voor het uitwerken van externe ontwerpen, bijvoorbeeld van uw architect of interieurvormgever, kan u tevens bij ons terecht. Wij begeleiden u graag in de realisatie voor uw droomproject.

Een gedetailleerd plan met vrijblijvende offerte

Nadat u contact heeft opgenomen met de firma, zoeken ons verkoopsteam en onze binnenhuisarchitecten samen met u, naar de meest ideale oplossing voor de inrichting van uw woon- of werkruimte. Hierbij houden zij rekening met uw specifieke eisen en slagen zij erin, binnen uw budget, de optimale verhouding tussen esthetiek en functionaliteit te bekomen. Na deze zorgvuldige besprekingen ontvangt u van onze ontwerpdienst een uitgebreid plan met alle mogelijke aanzichten, samen met een gedetailleerde offerte.

Technisch plan

Een 9-koppig team van technisch uiterst onderlegde mensen, zorgt ervoor dat het ontwerp omgezet wordt tot een geslaagd eindresultaat. Dit proces begint bij een nauwkeurige opmeting waarbij alle mogelijke factoren zoals de exacte plafondhoogte, de graad van de hoeken, de coördinaten van alle nutsvoorzieningen, de afvoer van de dampkap en dergelijke meer, worden opgenomen en tot in detail besproken worden met de klant. Op basis van deze verzamelde informatie, start de technisch tekenaar met de opmaak van het technisch plan dewelke onontbeerlijk is voor de productie.

Productie

Dankzij de vakkennis van de hooggeschoolde en ervaren meubelmakers, gecombineerd met de quasi onbegrensde technische mogelijkheden van het huidige machinepark, is de firma Vossaert in staat een perfect afgewerkt product af te leveren. Steeds wordt er gezocht naar verdere optimalisatie van alle bewerkingen doorheen het productieproces. Dit laatste bestaat uit een 12-tal verschillende stappen met elk zijn specifiek opgeleide mensen. Als klant of klant in wording bent u steeds welkom om na afspraak onze ateliers te bezichtigen.

Plaatsing

Bij muurvast maatmeubilair is een vakkundige plaatsing onontbeerlijk. Zeven plaatsingsploegen zijn dagelijks in de weer om het ganse proces tot een goed einde te brengen. Deze mensen worden intern opgeleid om op de bouwwerf of bij de renovatie een perfecte installatie te verzekeren.